ZOEKSITE DOOR TE TYPEN (ESC OM TE SLUITEN)

Overslaan naar inhoud

Villa Services

Villa Services

Makkelijk te regelen door het personeel van de villa

spabehandeling bali

SPA-behandelingen

We werken samen met verschillende zeer ervaren massage-therapeuten en SPA's. In bijna alle villa's vind je prijslijsten met verschillende behandelingen die je kunt boeken. Het personeel kan dit voor je regelen (zelfs op korte termijn). We hebben connecties met externe SPA's maar ook met SPA's voor thuisbehandelingen. De therapeuten komen naar je villa zodat je alle comfort van je eigen omgeving hebt. Ze kunnen je een breed scala aan massages en schoonheidsbehandelingen aanbieden.

Algemeen

Rondleidingen

We hebben Engelssprekende chauffeurs in dienst met een toeristenvergunning en vriendelijke en veilige dolfijn- en snorkeltourkapiteins, die allemaal ter plaatse wonen. Vraag het ons personeel als je in de villa bent. Zij kunnen dagtochten voor je regelen (zelfs op korte termijn).

Algemeen

Yoga

Verbeter je yoga practice met persoonlijke privé yogalessen in je vakantievilla op Bali. Laat de docenten de yoga beoefening naar je toe brengen. Ga dieper in op je yoga beoefening met begeleiding van yoga experts in je villa. Beoefen yoga met vrienden en familie bij je thuis volgens je eigen schema.

Algemeen

Duiken/snorkelen

De noordelijke en oostelijke delen van Bali zijn geweldig om te duiken en snorkelen. Menjangan Island, Tulamben en Candidasa bieden enkele van de beste duiklocaties ter wereld. De grootste charme van Bali is de grote verscheidenheid aan duikstekken - scheepswrakken, verticale drop-offs, baaien met zwart zand, mangroven, diepe koraalruggen en heldere riffen met stroming. We werken samen met verschillende 5* sterren gecertificeerde duikcentra.

kooklessen bali

Kooklessen

Dompel jezelf onder in de exotische culinaire cultuur van Bali en leer de geheimen van de Indonesische/Balinese keuken. De ervaring is zeer interactief en begint met een ochtendrondleiding over een traditionele markt om de meest verse ingrediënten te selecteren. Keer terug naar je villa voor een stap-voor-stap kookles, kies uit een menu van authentieke recepten, en geniet van je creaties voor de lunch.

luchthaven villa service

Luchthaven/Hotel transfer

We kunnen luchthaven/hoteltransfers regelen met luxe auto's met airconditioning en ervaren Engelssprekende chauffeurs met toeristenvergunning. Het zal zoveel makkelijker zijn na een lange vlucht als je niet hoeft te zoeken / wachten op een taxi! Laat het ons van te voren weten en we regelen je pick-up van waar dan ook op Bali.

trekking bali

Trekkings

Voor de actievelingen kunnen we verschillende trekkings organiseren, bijvoorbeeld de Mayong trekking, een natuurlijke omgeving ver weg van de drukke stad met rijstterraslandschappen. De Twin Lakes, Mount Batur zonsopgang trekking of een trekking bij een van de vele prachtige watervallen in Noord-Bali.

rijke villadecoraties

Rijke villadecoraties

Iets te vieren! Voor huwelijksreizen, verjaardagen, jubilea bieden we speciale bloemdecoraties. We kunnen taarten bestellen, Balinese dansers en gamelanspelers organiseren of een romantische dinertafel dekken.

Vakantiehuizen op Bali