ZOEKSITE DOOR TE TYPEN (ESC OM TE SLUITEN)

Overslaan naar inhoud

Partners

Betrouwbare partners die uw vakantie kunnen verrijken!

Bali reizen en rondreizen

Bali Tour and Travel biedt tours en dagtrips aan. Je wordt uitgenodigd om de vele mooie bezienswaardigheden van Bali met hen te bezoeken, rijdend in een luxe auto met chauffeur / gids.

Ze willen graag hun kennis van Bali met je delen om je een onvergetelijke ervaring te geven en je dromen waar te maken tijdens je vakantie op Bali. Ze bieden ook een transferservice van of naar het vliegveld. Hun team is professioneel, behulpzaam, vriendelijk en eerlijk!

Klik op de foto of ga naar: www.balitripandadventure.com/

Spice Beach Club Lovina, Bali

Spice Beach Club Lovina is een moderne strandclub die heerlijke lunches en diners serveert. Maar je kunt hier ook terecht voor grote evenementen zoals bruiloften of jubileumfeesten.

Geniet van een tropische cocktail met je voeten in het zand. Er is ook een uitgebreide Spa. Als je het personeel van deze beachclub laat weten dat je een gast bent van Bali Vacation Homes krijg je 10% korting!

Klik op de foto of ga naar: Spice Beach Club

Ami Home Spa, Lovina, Bali

Ami Home Spa gelooft dat gezondheid, welzijn en geluk van groot belang zijn in het leven.

De therapeuten komen bij je thuis zodat je van alle gemakken van je eigen omgeving kunt genieten. Ami Home Spa is de Premier Home Spa in Lovina, Noord-Bali.

Neem gerust een kijkje bij hun massages & schoonheidsbehandelingen voor alle heerlijke ervaringen die ze te bieden hebben.

Klik op de foto of ga naar: Ami Home Spa

Vakantiehuizen op Bali