ZOEKSITE DOOR TE TYPEN (ESC OM TE SLUITEN)

Overslaan naar inhoud

Uw eigen huis verhuren

Uw eigen huis verhuren

Huiseigenaren

Huiseigenaren

Aanmelden bij Bali Vacation Homes

Als je een vakantiehuis op Bali bezit dat heel bijzonder is en je bent geïnteresseerd om deel uit te maken van de Bali Vacation Homes portfolio, vul dan het contactformulier aan de linkerkant in. Een van onze teamleden zal binnenkort contact met je opnemen en je vertellen hoe je je huis aan de site kunt toevoegen en wat de volledige voorwaarden zijn.

We horen graag van je!

mgAlgemeen

Specialisten:

We zijn gespecialiseerd in vakantieverhuur op Bali en zijn trots op onze Bali-expertise en persoonlijke benadering. We weten zeker hoe we je huurinkomsten kunnen maximaliseren!

Ons team:

 • Ons team bestaat uit ervaren Bali-experts met diepgaande kennis van de vakantieverhuurbranche op Bali. Wij geloven in een persoonlijke benadering. We sturen altijd iemand van ons team om je te ontmoeten en je Bali vakantiehuis te bekijken.
 • We voorzien onze klanten van extra informatie, helpen met lokale kennis, dagtochten, reismogelijkheden en nog veel meer. We spreken Engels, Nederlands en Duits. We hebben ook lokale helpdesk(s) op Bali die Engels en Bahasa spreken.

Openingstijden:

We zijn 7 dagen per week open en telefoons en e-mails worden elke dag binnen 1 uur beantwoord. We missen dus nooit een kans om je woning te boeken, ongeacht in welke tijdzone de klant zich bevindt.

Actieve marketing:

 • Onze nieuwe website is zeer gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor pc's, mobiele telefoons en tablets. Met onze zoekfilters kunnen onze klanten snel precies de vakantiewoning op Bali vinden die het beste bij hun wensen past.
 • Partner websites - wij adverteren uw woning op een aantal partner websites zoals Airbnb (Superhost status!), Home Away, TripAdvisor, Booking.com en Agoda om ervoor te zorgen dat we uw boekingen maximaliseren. De gemiddelde woning in onze portfolio wordt geadverteerd op ten minste drie andere websites zonder extra kosten voor u.
 • SEO - we zorgen ervoor dat onze internationale website op de eerste pagina van Google verschijnt voor zoveel mogelijk relevante zoekwoorden en zoekzinnen.
 • Sociale media - we zijn erg actief op sociale media zoals Facebook, LinkedIn, Pinterest en Instagram.
 • 4.9/5 klantenservice beoordeling -Bekijk al onze laatste beoordelingen op onze Airbnb pagina.

Vereenvoudig je leven:

Als professioneel vakantieverhuurbedrijf op Bali bieden we een kant-en-klare boekingsoplossing, waarbij de communicatie bij elke stap wordt gestroomlijnd.

Geen Cure geen loon:

Wij geloven in een pay-for-performance model dus er zijn geen inschrijvingskosten of kosten. Wij zijn succesvol als jij succesvol bent.

Waarin verschilt Bali Vacation Homes van andere sites met vakantie aanbiedingen?

Aanbevolen afbeelding

 1. Allereerst is Bali Vacation Homes geen advertentiesite. Integendeel - we zijn kieskeurig (aka selectief) en we zien onze portfolio als een samengestelde collectie in plaats van een lijst waarop je je kunt abonneren. We zijn een volledig geïntegreerd bedrijf voor luxe gastvrijheid. Vanuit het perspectief van de gast helpen we onze klanten een vakantie te hebben waar ze van dromen. En voor onze huiseigenaren zorgen we voor alle details - het bouwen van uw pagina op onze site, het vinden van gasten via onze uitgebreide online marketing, het afhandelen van reserveringen en beveiligde betalingen namens u, en het beheren van de dagelijkse communicatie en vragen van onze gasten voor, tijdens en na hun verblijf. Wij maken het heel gemakkelijk om zaken met ons te doen!
 2. Wij richten ons alleen op luxe vakantiehuizen op Bali en selecteren alleen de beste villa's om deel uit te maken van de exclusieve Bali Vacation Homes Collection. Onze gasten vertrouwen erop dat hun Bali Vacation Homes ervaring ongeëvenaard zal zijn, omdat onze villa's vooraf met de hand zijn uitgezocht en geïnspecteerd. Onze huiseigenaren waarderen het prestige om deel uit te maken van zo'n gerenommeerde collectie.
 3. Met een herhalingspercentage van meer dan 40% en een tevredenheidspercentage van 95% komen onze gasten keer op keer terug. Onze huiseigenaren vertrouwen er dan ook op dat we het juiste type gast voor hun deur brengen.
 4. We brengen huiseigenaren geen abonnementskosten of "noteringskosten" in rekening. We brengen ook geen kosten in rekening voor gasten. Ons model is gebaseerd op het principe dat we alleen tevreden zijn als onze huiseigenaren en gasten tevreden zijn.
Vakantiehuizen op Bali