ZOEKSITE DOOR TE TYPEN (ESC OM TE SLUITEN)

Overslaan naar inhoud

Villa Jendela Gambuh - Vakantiehuizen Bali

Villa Jendela Gambuh, Bali - Een sereen toevluchtsoord in de natuur!

Genesteld op het Eiland van de Goden, waar aarde en hemel in perfecte harmonie samengaan, belichaamt deze prachtige villa de ware betekenis van een "paradijselijk uitje". De villa ligt in een prachtige natuurlijke omgeving en combineert Balinese elegantie met modern comfort, waardoor het direct uit een film lijkt te komen. Villa Jendelah Gambu biedt een unieke combinatie van traditionele Balinese allure en hedendaagse luxe en belooft een onvergetelijke ontsnapping naar het paradijs.

We bieden onze gasten een eerste gratis diner na aankomst. Zo gemakkelijk kun je je vakantie beginnen!

Berg Villa Jendela Gambuh, Lovina, Bali:

Villa Jendela Gambuh - Vakantiehuizen Bali

Welkom bij Villa Jendela Gambuh

Villa Jendelah Gambu is het ultieme toevluchtsoord voor koppels die totale afzondering wensen, waardoor het een uitstekende keuze is voor honeymooners. Het middelpunt van deze eigentijdse villa is de woonkamer, met een gezellige bank, een ruime eetruimte en een zeer complete keuken. De combinatie van klassieke en moderne accenten zorgt voor een warme en uitnodigende omgeving om van de tropische omgeving te genieten. De charmante verlichting van de villa, de goed onderhouden tuin en het overloopzwembad (14×4) dragen allemaal bij aan een serene en plezierige sfeer.

Villa Jendela Gambuh - Bali Vakantiehuizen 026

Ingang van de villa

Ruime slaapkamers: De villa heeft drie slaapkamers met kingsize bedden, allemaal volledig voorzien van airconditioning en een eigen badkamer.
Uitgestrekt terrein: Met een oppervlakte van bijna 1.600 vierkante meter biedt het landgoed een uniek huis te midden van glooiende heuvels, weelderige groene hellingen en de blauwe zee, met veel zonnige gebieden.

Privé-oase: Het uitgestrekte terrein biedt mogelijkheden voor ontspannen wandelingen onder de bomen in je eigen privétuin.
Infinity Zwembad: De infinity zwembad is een opvallend kenmerk. Geniet van een verfrissende duik terwijl je kijkt naar de veranderende kleuren van de horizon boven de Balizee.

Villa Jendela Gambuh - Vakantiehuizen Bali

Keuken

Immense tuin: De grote tuin biedt voldoende ruimte voor verschillende activiteiten, waardoor uw verblijf wordt verrijkt met extra comfort en plezier.
Ideale uitvalsbasis: De serene locatie is perfect voor het verkennen van nabijgelegen attracties, zoals rondleidingen door de stad, tempels, watervallen, markten en buitenavonturen zoals duiken en wandelen.

Keuken:

De villa heeft een volledig uitgeruste keuken voor jouw gemak. Maar omdat je op vakantie bent, moedigen we je aan om te ontspannen en te genieten van heerlijke zelfgemaakte maaltijden, gemaakt door ons uitzonderlijke personeel. We bieden ontbijt, lunch en diner aan tijdens je verblijf, waarbij je alleen de kosten van de ingrediënten hoeft te betalen. Ons team blinkt uit in het bereiden van traditionele Balinese gerechten, zodat je kunt genieten van lokale smaken en authentieke culinaire ervaringen.

Dit verblijf van 300 vierkante meter is ontworpen om luxe en comfort te bieden in een adembenemende omgeving. Ervaar de privacy, rust en het spectaculaire uitzicht die deze villa tot een bijzondere bestemming maken.

Personeel:

Villa Jendela Gambuh - Bali Vakantiehuizen 030

Slaapkamer

Tijdens je verblijf zal ons toegewijde team ervoor zorgen dat je persoonlijke aandacht krijgt, met dagelijkse schoonmaak en avondbeveiliging om je comfortabel en veilig te houden. Geniet van een scala aan heerlijke Indonesische en enkele westerse gerechten, bereid door onze getalenteerde chef-koks, die graag aan je culinaire voorkeuren voldoen. We kunnen je menu's aanraden, maar aarzel niet om onze chef-koks te vragen om je favoriete maaltijden te bereiden! Alle gerechten worden vers bereid, en je wordt uitgenodigd om samen met ons team de markt te bezoeken of zelfs samen te koken om lokale ingrediënten en recepten te ontdekken.

Culinaire ervaring:

Duik in de levendige smaken van Bali met onze authentieke Balinese keuken, met exquise gerechten die je smaakpapillen zullen verrukken. Of je nu van internationale, halal of vegetarische gerechten houdt, ons personeel zal aan je dieetwensen voldoen, inclusief speciale vereisten of voedselintoleranties. Laat ons je verwennen en zorg voor je culinaire wensen.

Verwen jezelf met de luxe van deze villa en laat ons personeel jou en je gasten in de watten leggen.

Luchthaventransfers:

Villa Jendela Gambuh - Vakantiehuizen Bali

Badkamer

Ngurah Rai International Airport in Denpasar is het dichtstbijzijnde vliegveld, uitgerust met moderne voorzieningen voor internationale reizigers. Voor een probleemloze transfer naar de villa bieden we handige autoservices vanaf het vliegveld. Je kunt een chauffeur en een voertuig met airconditioning reserveren bij je reservering of voor je aankomst.
Ons ruime busje met airconditioning is beschikbaar voor luchthaventransfers tegen een extra vergoeding. We bieden ook onze auto met chauffeur aan voor je excursies, zodat je de omgeving comfortabel kunt verkennen (extra kosten van toepassing). Laat ons je vervoer regelen voor een ontspannen en plezierige reis.

Het strand ligt op slechts 15 minuten rijden, perfect om te ontspannen aan zee.

Verken de omgeving:

De omgeving van de villa biedt volop mogelijkheden voor verkenning en avontuur. Dichtbij vind je prachtige stranden, dolfijnenexcursies, terrasvormige rijstvelden, weelderige plantages, schilderachtige bergen, speelse apen, eeuwenoude tempels en charmante dorpjes zoals Lovina en Singaraja. Net ten zuiden van Singaraja ligt Bali's meest spectaculaire waterval, Git Git Waterfall, terwijl een ritje van slechts 30 minuten je naar Brahma Vihara Arama brengt, ook wel bekend als de "kleine Borobudur", en de beroemde Air Panas Hot Springs.

Lovina Beach, met zijn uitnodigende zwarte zand, nodigt uit tot zwemmen, snorkelen, zonnebaden en relaxen. s Avonds bieden talloze bars en restaurants entertainment, sommige zelfs met livemuziek. Lovina omvat verschillende ongerepte dorpen die elk unieke culturele ervaringen bieden, van boeddhistische kloosters en hindoetempels tot verjongende warmwaterbronnen en majestueuze watervallen. De villa ligt op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Lovina en biedt gemakkelijk toegang tot het levendige toeristische dorp aan de noordkust van Bali. Vanuit dit vakantieoord kun je moeiteloos dagtochten en excursies regelen om de wonderen van Bali te ontdekken.

Dineren in Lovina:

Als je uit eten wilt, kun je in Lovina kiezen uit een aantal uitstekende restaurants, waarvan vele gratis ophaal- en afhaalservice bieden. Mocht je tijdens je verblijf informatie of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze villa manager. Zij zullen voor alle regelingen zorgen en kunnen je aanbevelingen geven voor eetgelegenheden en activiteiten, zodat je een soepele en aangename ervaring hebt.

Excursie dolfijnen kijken:
Algemeen Dolfijnen Tour

Dolfijnen Tour

Ga op een onvergetelijke dolfijnenexcursie naar Lovina Beach, een sereen kustplaatsje in het noorden van Bali. Dit zwarte zandstrand heeft misschien niet dezelfde voorzieningen als zijn zuidelijke tegenhangers, maar het biedt wel iets heel bijzonders: regelmatige waarnemingen van speelse dolfijnen in het rustige water. Als de zon opkomt wagen traditionele bootjes, bemand door lokale vissers, zich in de baai, vergezeld door deze majestueuze wezens, wat een betoverend schouwspel oplevert dat zowel bezoekers als de lokale bevolking in vervoering brengt.

Singaraja: erfgoed en cultuur:

Singaraja, de voormalige hoofdstad van Bali, heeft een rijk erfgoed en een cultureel leven. Verken de Gedong Kirtya Bibliotheek, de thuisbasis van de beroemde Lontar Manuscripten, en bezoek iconische bezienswaardigheden zoals Pura Agung Jagatnatha en de Chinese Tempel Ling Gwan Kiong. Mis de kans niet om jezelf onder te dompelen in traditionele markten en lokale winkelervaringen, waardoor je de grootste stad van Noord-Bali beter leert kennen.

Algemeen

Duik naar het koraal

Duik- en golfparadijs:

Voor waterliefhebbers zijn er fantastische snorkel- en duikplekken in de buurt, waaronder Menjangan Island. Golfliefhebbers kunnen hun slag slaan op de prestigieuze Bali Handara Kosaido Country Club, erkend als een van de beste golfbanen van Azië, op slechts een uur rijden. Of het nu een dagje luieren op het strand is, duiken in onvergetelijke onderwaterwerelden of genieten van lunchpakketten midden in de natuur, laat ons weten wat je wensen zijn en wij zorgen voor de rest.

Onze toegewijde chauffeur kan excursies regelen naar het strand, lokale markten of andere attracties die je wilt verkennen.

Ontdek deze onvergetelijke activiteiten:

Algemeen Bali

Frangipangi

1. Dompel jezelf onder in de natuur: Trek door de weelderige regenwouden rond het dorp Mayong voor een meeslepend avontuur.
2. Zie dolfijnen in hun natuurlijke omgeving: Ervaar de sensatie van dolfijnen kijken in de ongerepte wateren van de Balizee.
3. Ontdek wonderen onder water: Duik of snorkel in het fascinerende natuurpark van Menjangan Island, waar een bruisend onderwaterleven wacht.
4. Ga watervallen achterna: Zwem en verken de betoverende Sekumpul watervallen, genesteld te midden van een adembenemend landschap.
5. Ontdek de geschiedenis in Singaraja: Bezoek de historisch rijke voormalige hoofdstad van Bali, Singaraja, en verdiep je in het culturele erfgoed.
6. Ontspan in natuurlijke warmwaterbronnen: Week je zorgen weg in de verjongende warmwaterbronnen van Banjar.
7. Zoek spirituele verlichting: Verken de serene boeddhistische tempel in Banjar, een heiligdom van rust.
8. Ga op Twin Lakes Trekking: Trek door de schilderachtige landschappen van het gebied van de tweelingmeren en geniet van de natuurlijke schoonheid.
9. Avontuurlijke sensatie: Ga ziplinen en klim tussen het weelderige groen van de Botanische Tuinen in Bedugul voor een adrenalinekick.
10. Geniet van Lovina's lekkernijen: Verwen je zintuigen met eten, winkelen en talloze activiteiten in Lovina, een charmant kustplaatsje.
11. Avonturen in Krisna Park: Geniet van een verscheidenheid aan spannende activiteiten in Krisna Adventure Park, waaronder parasailing, jetskiën, ATV-tochten en nog veel meer.
12. Verken lokale markten: Dompel jezelf onder in de levendige kleuren en smaken van de Balinese cultuur op een bruisende lokale markt.
13. Landschappelijke motortocht: Maak een ontspannen motortocht door de prachtige landschappen van Noord-Bali en dompel jezelf onder in de schoonheid van de natuur.
14. Ontdek de schoonheid van Bedugul: Verken het rustige kratermerengebied van Bedugul, bekend om zijn serene meren en weelderige omgeving.
15. Bedwing Mount Batukaru: Beklim de op één na hoogste vulkaan van Bali, Mount Batukaru, voor een adembenemend uitzicht en een onvergetelijk avontuur.
16. Bezoek de Ulun Danu Beratan Tempel: Verken de iconische Ulun Danu Beratan Tempel, een prachtig heiligdom aan het meer dat bekend staat om zijn schoonheid en sereniteit.
17. Romantisch diner bij Spice Beach Club: Geniet van een romantisch diner aan zee in de Spice Beach Club, waar gastronomische gerechten samengaan met een adembenemend uitzicht.
18. Ontspanning op zijn best: Ontspan en verjongen met een zalige massage in de villa, omgeven door de rust van de natuur.

Je zult verrast zijn door dit authentieke deel van Bali, steeds meer mensen ontdekken de nog ongerepte, onbedorven en authentieke noordkust!

Inbegrepen in de prijs:

- 10% overheidsbelasting
- Toeristenbelasting
- Service van het personeel en helpdesk
- Welkomstpakket met drankjes en fruit
- Eerste maaltijd na aankomst
- Gratis WIFI (125 Mbps)
- Gas, water, elektriciteit (normaal gebruik)
- Gebruik van badhanddoeken, zwembadhanddoeken, bedlinnen, zeep, shampoo en douchegel
- Gebruik van haardroger, kluisje

Op aanvraag tegen meerprijs kunnen we dit voor je organiseren:

- Ontbijt, lunch en/of diner
- Ophalen/terugbrengen van/naar de luchthaven (of hotel)
- Privé-auto met chauffeur in airco auto's voor dagtours of taxidiensten
- Wasserij en strijken
- Motorfiets (scooter)
- Massage, pedicure, manicure, handlezen en healing
- Dagtochten zoals snorkelen, duiken en dolfijnentours
- Babysit / kinderoppas



 

Details

  • Zwembad, Airconditioning, Shampoo, Wasmachine.
  • (grondoppervlakte 1600)m²

Extra informatie

  • Gratis welkomstdiner na aankomst
  • Fantastisch vooruitzicht!
  • Volledig privé 100%
  • Personeel en helpdeskservice
  • Gratis WiFi
  • Tropische tuin van 1600 m².
  • Ophalen/terugbrengen beschikbaar.

Beschikbaarheid controleren

Tokeet kalender
Prijzen beginnen bij:€139 per nacht (laagseizoen)

Ligging villa

Jalan Gambuh, Kecamatan Sukasada (Lovina), Bali

Al onze accommodaties beschikken over hygiënische maatregelen!

  • -Contactloos inchecken/uitchecken
  • -personeel is getraind in veiligheidsprotocollen
  • -Gereinigd volgens gezondheidsrichtlijnen
  • -Handgel en zeep verkrijgbaar
  • -Schoonmaakproducten aangeboden aan gasten
  • -Medische noodkit beschikbaar

Vakantiehuizen op Bali