ZOEKSITE DOOR TE TYPEN (ESC OM TE SLUITEN)

Overslaan naar inhoud

Villa Lovina Hill Paradise - Vakantiehuizen Bali

Villa Lovina Hill Paradise 1, Bali - De meest luxe bergvilla in Lovina!

Lovina Hill Paradise 1 ligt te midden van adembenemende natuurlijke schoonheid en is het toppunt van luxe en sereniteit. Lovina Hill Paradise 1 is een nieuw gebouwde villa, geschikt voor maximaal 10 gasten, die in elk opzicht luxe en pracht uitstraalt. Met de panoramische SPA-ruimte met adembenemend uitzicht op de oceaan en de stad, een overloopzwembad dat naadloos overgaat in de horizon, de jacuzzi om te ontspannen en een goed uitgeruste fitnessruimte -met een prachtig panoramisch uitzicht- om je lichaam en geest te trainen, biedt deze villa een ongeëvenaarde ervaring voor wie op zoek is naar het toppunt van weelde. Of je er nu voor kiest om te ontspannen en tot rust te komen of om verkwikkende activiteiten te ondernemen, Lovina Hill Paradise belooft een verblijf dat niets minder dan buitengewoon is.

We bieden al onze gasten elke dag een gratis ontbijt! Drijvend ontbijt is ook mogelijk!

Berg Villa Lovina Hill Paradise 1, Bali:Airbnb Superhost

Villa Lovina Hill Paradise - Vakantiehuizen Bali

Welkom bij Villa Lovina Hill Paradise

Als je de villa binnenstapt door twee fantastische grote toegangsdeuren, word je meteen begroet door een panoramisch uitzicht dat je het gevoel geeft dat je het paradijs bent binnengestapt. In deze prachtige villa word je begroet door een ambiance van elegantie en grandeur. Het interieur straalt verfijning uit, met modern meubilair, luxe afwerking en een smaakvolle inrichting. Elk detail is zorgvuldig uitgekozen om een omgeving te creëren die luxe en comfort belichaamt.

Villa Lovina Hill Paradise - Vakantiehuizen Bali

Drijvend ontbijt in je privézwembad

Lovina Hill Paradise biedt comfortabel plaats aan maximaal 10 gasten, waardoor het een ideale bestemming is voor een luxe groepsuitstapje of een onvergetelijk familieverblijf. De villa heeft vijf ruime slaapkamers, elk elegant ingericht en voorzien van moderne voorzieningen. Elke gast zal troost en comfort vinden in zijn eigen privéverblijf. Alle slaapkamers hebben een luxueuze en-suite badkamer met voorzieningen en een privébalkon. Drie van de slaapkamers hebben de flexibiliteit om de bedden te splitsen in eenpersoonsbedden, terwijl de andere twee slaapkamers kingsize bedden hebben.

Stap in culinaire gelukzaligheid met onze volledig uitgeruste, state-of-the-art luxe keuken. Verwen je innerlijke chef-kok met topapparatuur, waaronder een Amerikaanse koelkast, oven, magnetron en koffiezetapparaat, klaar om aan al je culinaire wensen te voldoen. Of je nu een doorgewinterde kok bent of gewoon graag heerlijke maaltijden bereidt, de keuken is een toevluchtsoord voor creativiteit en gemak. Verhoog je eetervaringen en trakteer jezelf op het toppunt van culinaire luxe in onze buitengewone villa.

Villa Lovina Hill Paradise - Vakantiehuizen Bali

Keuken en eettafel binnen

Buiten:

Stap naar buiten op het uitgestrekte, overdekte terras en laat je betoveren door het adembenemende uitzicht dat je omringt. Deze buitenoase heeft een heerlijke loungehoek waar je kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuur. De totale oppervlakte is 4350 m²!

Villa Lovina Hill Paradise - Vakantiehuizen Bali

Buiten eettafel

Kom samen met je geliefden rond de royale eettafel, ontworpen voor maximaal 10 personen, en geniet van heerlijke maaltijden onder de open hemel. Terwijl je geniet van je eetervaring, laat je de rustgevende melodieën van je favoriete muziek spelen via het Sonos geluidssysteem, dat de perfecte ambiance creëert voor een onvergetelijke avond.

Deze villa biedt niet alleen royale voorzieningen en een adembenemend uitzicht, maar ook een kans om te genieten van de ultieme culinaire ervaring in de buitenlucht met onze BBQ.

Een meesterwerk wacht op je - een overloopzwembad dat zich uitstrekt naar de horizon, schijnbaar opgaand in de azuurblauwe hemel en eindeloze oceaan. Duik in het kristalheldere water of lounge aan de rand van het zwembad, genietend van de warme tropische zon en de zachte zeebries. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende duik of een moment van rust, het overloopzwembad van Lovina Hill Paradise belooft een ongeëvenaarde ervaring.

Of het nu gaat om een romantische avond met je partner of een moment van afzondering, onze jacuzzi biedt de perfecte plek om je zintuigen te verjongen. Voel de stress wegsmelten terwijl het borrelende water je huid streelt en het ultieme toevluchtsoord is voor je geest, lichaam en ziel. De jacuzzi heeft verschillende luchtjets, maar is onverwarmd.

Er is ook een Nespresso koffiezetapparaat in deze luxe villa!
Fitnessruimte en spa:
Villa Lovina Hill Paradise - Vakantiehuizen Bali

Panorama Spa kamer

Het kroonjuweel van Lovina Hill Paradise 1 is ongetwijfeld de panoramische SPA-ruimte. Terwijl je je ontspant en verjongt in dit heiligdom van ontspanning, bieden ramen van vloer tot plafond een adembenemend uitzicht op de oceaan en het levendige stadslandschap. Dompel jezelf onder in rust terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht terwijl je je overgeeft aan een rustgevende spabehandeling.

Villa Lovina Hill Paradise - Vakantiehuizen Bali

Panorama Sportschool

Voor degenen die actief willen blijven, is er een goed uitgeruste fitnessruimte. Deze fitnessruimte is versierd met ultramoderne fitnessapparatuur en biedt een panoramisch uitzicht. Doe mee aan een verjongende workout terwijl je gefascineerd wordt door het weidse uitzicht dat je omringt.

Zeg 'Ja', de grote dag voor jou en je familie!
Bruiloft en evenementen:

Villa Lovina Hill Paradise 1 is perfect als locatie voor een bruiloft of privé-evenement met grote gemeenschappelijke ruimten, betoverende waterpartijen, een spectaculair uitzicht en service van het personeel. We willen dat Villa Lovina Hill Paradise een leeg canvas is dat een bruid en bruidegom kunnen aanpassen voor hun grote dag. De villa is zeer geschikt voor bruiloften, klein en intiem of groter tot 100 personen, familiereünies en huwelijksreizen, maar de villa is ook geschikt voor externe (zakelijke) bijeenkomsten en wellnessgroepen. Er is ook een andere kleine exclusieve villa naast de deur die zeer geschikt is voor het bruidspaar! Zie:

Elke bruiloft is maatwerk en we werken samen met jullie of met onze externe leveranciers om het beste uit de gelegenheid te halen. We kunnen in-villa cateringpakketten aanbieden tot ongeveer 100 personen, we hebben een Pondok Wisata wat betekent dat we ook een bar/drankarrangement kunnen aanbieden. We raden het gebruik van een lokale weddingplanner ten zeerste aan en brengen jullie graag in contact met iemand die ervaring heeft met Villa Lovina Hill Paradise 1 en lokale leveranciers.

Geniet van ons infinity-pool (7×15 mtr) en jacuzzi (3×3 mtr) met zonsopgang of zonsondergang, adembenemend!

Personeel:

Villa Lovina Hill Paradise - Vakantiehuizen Bali

Tot uw dienst

Villa Lovina Hill Paradise - Vakantiehuizen Bali

Vrolijke verjaardag decoratie

In onze villa zijn we er trots op dat we je een werkelijk persoonlijke en uitzonderlijke ervaring kunnen bieden, mogelijk gemaakt door ons toegewijde team van professionals. Vanaf het moment dat je voet zet in dit luxueuze toevluchtsoord, word je in de watten gelegd door een team dat zich tot het uiterste inspant om ervoor te zorgen dat al je wensen worden vervuld. Ons personeel kan ook lunch en diner voor je bereiden (tegen inkoopkosten).

Op verzoek is er een bekwame en getalenteerde chef-kok (tegen extra kosten) beschikbaar om je smaakpapillen te prikkelen met culinaire hoogstandjes die voldoen aan jouw voorkeuren. Geniet van gastronomische maaltijden bereid met de beste ingrediënten, allemaal in het comfort van je eigen privéverblijf.

Onze ijverige huishoudster zorgt ervoor dat alles vlekkeloos en onberispelijk blijft tijdens je verblijf. Je kunt ontspannen en genieten zonder een vinger uit te steken.

De weelderige, adembenemende tuinen zijn een bewijs van de passie en expertise van onze toegewijde tuinman, die ervoor zorgt dat de schoonheid van de natuur je bij elke bocht omringt.

Jouw veiligheid en gemoedsrust staan voorop, en dat is waar ons waakzame beveiligingsteam om de hoek komt kijken. Ze werken onvermoeibaar achter de schermen om je een zorgeloze omgeving te bieden, zodat je tot rust kunt komen en kunt genieten van de sereniteit van je villa.

Villa Lovina Hill Paradise - Vakantiehuizen Bali

Villa Lovina Hill Paradijs bij nacht

Als je de omgeving wilt verkennen, staat onze betrouwbare chauffeur op afroep voor je klaar, om je mee te nemen op spannende reizen of gewoon om je naadloos te vervoeren wanneer je maar wilt.

Het is onze missie om een toevluchtsoord te creëren waar je je kunt koesteren in luxe, ontspanning en volledige verwennerij. Ons uitzonderlijke team is er om uw dromen waar te maken en ervoor te zorgen dat uw verblijf niets minder dan buitengewoon is. Welkom in een ongeëvenaarde wereld van persoonlijke gastvrijheid, waar uw comfort en tevredenheid onze topprioriteiten zijn. Bereid u voor om betoverd te worden terwijl we uw villa-ervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Volledige service van het personeel alle dagen van de week!

Verkennen:

Villa Lovina Hill Paradise - Vakantiehuizen Bali

Geniet van de zonsopgang!

Ontdek de fascinerende wonderen van Noord-Bali, waar de schoonheid van de natuur zich ontvouwt in een betoverend leven van bezienswaardigheden en ervaringen. Omarm de essentie van het paradijs als je begint aan een reis van verkenning en sereniteit. Dit is wat je te wachten staat in deze betoverende hoek van Bali:
Zonsopgang bij Lovina Beach: Wees getuige van het magische schouwspel van de zonsopgang bij Lovina Beach, als de lucht verandert in een canvas van levendige kleuren. Het is een gezicht dat je ziel zal vervullen met ontzag en inspiratie.
Prachtige watervallen: Dompel je onder in het weelderige groen van de jungles in Noord-Bali en ontdek verborgen juweeltjes zoals de Gitgit en Sekumpul watervallen. Laat je betoveren door het klaterende water en verjong je geest te midden van de omhelzing van de natuur.
Serene rijstterrassen: Stap in een ansichtkaart-waardig tafereel als je de fascinerende rijstterrassen van Munduk en Jatiluwih tegenkomt. Laat de sereniteit van deze terrasvormige landschappen je meenemen op een reis van introspectie.
Adembenemende meren: Verken de adembenemende tweelingmeren Tamblingan en Buyan, te midden van de met mist bedekte bergen. Maak rustige kanotochten of wandel naar de beste uitkijkpunten voor een adembenemend uitzicht.
Lokale markten: Dompel jezelf onder in de levendige lokale cultuur door een wandeling te maken over de traditionele markten in Singaraja en Seririt. Ga in gesprek met de vriendelijke lokale bevolking en ontdek uniek handwerk en souvenirs.
Historische plaatsen: Ontdek het rijke erfgoed van Noord-Bali bij historische bezienswaardigheden zoals de Beji Tempel en de Banjar Hot Springs. Ervaar de spirituele essentie en architectonische hoogstandjes van deze culturele schatten.
De exotische flora van Bali: Wandel door de Bali Botanic Garden, een tropisch paradijs vol exotische flora en fauna. Bewonder zeldzame soorten en verlies jezelf in de etherische schoonheid van dit botanische wonderland.

In Noord-Bali wacht je bij elke bocht een buitengewoon avontuur. Ga op een reis die je zal achterlaten met dierbare herinneringen en een hart dat overloopt van de magie van Bali's onbedorven charme. Noord-Bali nodigt je uit om je eigen verhaal te creëren te midden van de adembenemende landschappen en warme gastvrijheid. Kom en ervaar de ware essentie van Bali's schoonheid in haar puurste vorm.

De villa is volledig privé en gasten hebben toegang tot alle privacy en luxe die de villa te bieden heeft.

Activiteiten die je moet doen:

Wandelen over de uitgestrekte route en de regenwouden rond het dorp Munduk is een fantastisch idee voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Algemeen Bali

Rijstvelden

Dolfijnen kijken in de Balizee is een populaire en heerlijke activiteit voor bezoekers aan Bali.
Snorkelen of duiken in het natuurpark Menjangan Island is een bijzondere ervaring voor wie van onderwaterverkenning houdt.
Zwemmen en de vele watervallen verkennen, zoals Sekumpul, is een fantastische manier om de natuurlijke schoonheid van Bali te ervaren.
Een bezoek aan Singaraja, de historisch rijke voormalige hoofdstad van Bali, is een fascinerende ervaring voor reizigers die zich willen verdiepen in het verleden en het culturele erfgoed van het eiland.
Baden in de warmwaterbronnen van Banjar. Banjar Hot Springs, ook bekend als Air Panas Banjar, is een populaire natuurlijke warmwaterbron in het dorp Banjar, vlakbij Lovina Beach.
Bezoek de boeddhistische tempel in Banjar, bekend als Brahma Vihara Arama. Brahma Vihara Arama is het grootste boeddhistische klooster op het eiland.
Doe de Twin Lakes trekking. De trekking biedt een prachtig uitzicht op de meren, weelderige bossen en pittoreske heuvels.
Bezoek de Bali Botanical Garden, ook bekend als Kebun Raya Eka Karya Bali, is een uitgestrekte en prachtige botanische tuin in Bedugul. Het is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers, met verschillende plantencollecties, wandelpaden en recreatiegebieden.
Geniet van eten, winkelen en activiteiten in Lovina. Lovina biedt een serene en ontspannen sfeer vergeleken met de drukke toeristische hotspots in het zuiden van Bali.
Geniet van het Krisna avonturenpark, met watersportactiviteiten zoals parasailing, jetski, ATV, klimmen en meer.

Algemeen Bali

Waterval

Een bezoek aan een lokale markt op Bali is een prachtige manier om jezelf onder te dompelen in de cultuur van het eiland, in contact te komen met de lokale bevolking en de levendige sfeer van het dagelijks leven te ervaren.
Een motorrit door de prachtige natuur van Noord-Bali is een opwindende en onvergetelijke ervaring. De regio staat bekend om zijn weelderige groene landschappen, glooiende heuvels, pittoreske rijstterrassen en prachtige uitzichten over de kust.
Het verkennen van de kratermeren in de Bedugul regio van Bali is een boeiende en verfrissende ervaring. De Bedugul regio ligt in de centrale hooglanden van Bali en is beroemd om zijn twee prachtige kratermeren: Lake Bratan (Danau Bratan) en Lake Buyan (Danau Buyan).
Bezoek Mount Batukaru, ook bekend als Gunung Batukaru, is een majestueuze stratovulkaan in het regentschap Tabanan op Bali. Het is de op een na hoogste top van het eiland, met een hoogte van ongeveer 2.276 meter boven zeeniveau.
Bezoek de Ulun Danu Beratan Tempel, ook bekend als Pura Ulun Danu Bratan of gewoon Pura Bratan, is een beroemde hindoeïstische watertempel aan de oevers van het Bratanmeer in de hooglanden van Bali.
Genieten van een massage in een villa kan een luxe en verjongende ervaring zijn. Je kunt ontspannen en genieten van je massage in een rustige omgeving, weg van de drukte, met alleen de rustgevende geluiden van de natuur om je heen.

Lovina staat bekend om zijn dolfijnen. Deze grote scholen bijzondere zoogdieren zijn elke ochtend voor zonsopgang te bewonderen. Vanuit Lovina vertrekken talloze vissers met toeristen aan boord op zoek naar de dolfijnen. De boot kan worden omringd door tientallen springende en spelende dolfijnen. Het is meestal voldoende om 1 dag van tevoren een afspraak te maken met een visser. De tocht duurt ruim twee uur. Je kunt zelfs afspreken dat je door de boot voor de villa wordt opgehaald en weer thuis wordt afgeleverd.

Je zult genieten van een zorgeloze vakantie in deze prachtige tropische villa met uiterst vriendelijk en gastvrij personeel om de ultieme vakantie te hebben!

Inbegrepen in de prijs:

Ervaar het toppunt van verwennerij in onze prachtige villa, waar elk aspect van je verblijf zorgvuldig is samengesteld om absoluut comfort en gemak te garanderen. Geniet van de volgende gratis aanbiedingen:

  • 10% Overheidsbelasting: Wees gerust, want onze prijzen zijn inclusief alle toepasselijke overheidsbelastingen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Toeristenbelasting: Jouw gemoedsrust is onze prioriteit, en we hebben gezorgd voor de lokale toeristenbelasting zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf.
  • Persoonlijke service: Onze attente medewerkers en helpdesk staan elke dag voor je klaar en zorgen ervoor dat je behoeften met de grootst mogelijke zorg en efficiëntie worden vervuld.
  • Bliksemsnel Wi-Fi: Blijf verbonden met supersnel glasvezelinternet (30Mb) waarmee je moeiteloos je mooiste momenten met de wereld kunt delen.
  • Uitgebreid ontbijt: Begin uw dagen met een verrukkelijke traktatie! Geniet van een dagelijks ontbijt met een uitgebreide keuze aan Amerikaanse, continentale of Indonesische lekkernijen.
  • Doordacht welkomstpakket: Voel je meteen thuis met een attent pakket, compleet met verfrissende drankjes en een assortiment sappige vruchten.
  • All-Inclusive Nutsvoorzieningen: Ontspan zonder zorgen, want wij dekken de kosten voor gas, water en elektriciteit (normaal gebruik) tijdens je verblijf.
  • Weelderige voorzieningen: Geniet van het comfort van onze villa met badhanddoeken, badlakens voor bij het zwembad, beddengoed, slippers, zeep, shampoo, douchegel, tandartsset, scheerset, katoenen billen, kam, toilettas en douchekap.
  • Handige faciliteiten: Geniet van het gemak van haardrogers, make-upspiegels en een kluisje voor uw waardevolle spullen.
  • Gratis wasserij: Laat je was wassen door het personeel, handig en gemakkelijk!
  • Babyvriendelijk: We zorgen ervoor dat er zelfs voor onze kleinste gasten wordt gezorgd met een draagbaar kinderbedje en een kinderstoel voor baby's.
  • Universele adapters: Voor jouw gemak bieden we universele adapters (indien beschikbaar), zodat je je apparaten probleemloos kunt opladen.
In deze villa geloven we dat echte luxe ligt in aandacht voor detail en het creëren van gekoesterde ervaringen.

Op aanvraag tegen meerprijs kunnen we dit voor je organiseren:

  • Villa Lovina Hill Paradise - Vakantiehuizen Bali

    Huwelijksreis decoratie

    Echte chef-kok voor lunch/diner

  • Luchthaventransfers in luxe airco auto's met chauffeur
  • Huwelijksreis/feest/evenement bloemdecoraties
  • Dolfijn boottocht
  • Privé-auto met chauffeur voor dagtochten of taxidiensten
  • Motorfiets (scooter)
  • (In-house) Massage, pedicure, manicure
  • Dagtochten zoals snorkelen, duiken en bezoeken aan de hotspots van Bali
  • Babysitter / kinderoppas


Het is ook mogelijk om deze villa te huren met de moderne designvilla ernaast. Beide villa's zijn gemakkelijk met elkaar te verbinden door een gang aan de voorkant van de villa('s). Het aantal slaapkamers neemt toe met 1, dus in beide villa's kunnen in totaal 12 gasten (en 1 baby) verblijven! Zie hieronder.

Villa Lovina Hill Paradise 2, Bali - Kom tot rust in luxe, waar liefde en paradijs elkaar ontmoeten!

 

Details

  • Zwembad, Airconditioning, Shampoo, Televisie, Wasmachine.

Extra informatie

  • Nieuwbouw
  • Volledige service van het personeel
  • Aanvullend ontbijt
  • Drijvend ontbijt
  • SONOS-audiosysteem
  • Gratis wasgoed
  • Echte chef-kok beschikbaar
  • Welkomstpakket
  • BBQ
  • WIFI 30Mbps
  • Jacuzzi
  • Panorama Spa kamer
  • Eigen sportschool
  • Ophalen/terugbrengen beschikbaar

Beschikbaarheid controleren

Tokeet kalender
Prijzen beginnen bij:€310 per nacht (laagseizoen)

Ligging villa

Jalan Lovina Hill, Lovina, Bali

Al onze accommodaties beschikken over hygiënische maatregelen!

  • -Contactloos inchecken/uitchecken
  • -personeel is getraind in veiligheidsprotocollen
  • -Gereinigd volgens gezondheidsrichtlijnen
  • -Handgel en zeep verkrijgbaar
  • -Schoonmaakproducten aangeboden aan gasten
  • -Medische noodkit beschikbaar

Vakantiehuizen op Bali